Squasher Laurens Jan Anjema is er niet in geslaagd om zich tijdens de Koeweit Open 2008 te plaatsen voor de kwartfinales. In de tweede ronde van het met $200,000usd gedoteerde PSA toernooi in het Midden-Oosten kwam de 25-jarige Hagenaar net iets te kort tegen Karim Darwish, de nummer acht op de mondiale ranglijst. De drievoudig Nederlands kampioen, zelf nummer 19 van de wereld, won nog wel de eerste game tegen de hoger ingeschaalde Egyptenaar, maar moest daarna zijn meerdere erkennen in de één jaar oudere Darwish. Na 58 minuten moest Anjema zich dan ook gewonnen geven: 11-9, 7-11, 8-11, 5-11. Squasher Laurens Jan Anjema is er niet in geslaagd om zich tijdens de Koeweit Open 2008 te plaatsen voor de kwartfinales. In de tweede ronde van het met $200,000usd gedoteerde PSA toernooi in het Midden-Oosten kwam de 25-jarige Hagenaar net iets te kort tegen Karim Darwish, de nummer acht op de mondiale ranglijst. De drievoudig Nederlands kampioen, zelf nummer 19 van de wereld, won nog wel de eerste game tegen de hoger ingeschaalde Egyptenaar, maar moest daarna zijn meerdere erkennen in de één jaar oudere Darwish. Na 58 minuten moest Anjema zich dan ook gewonnen geven: 11-9, 7-11, 8-11, 5-11. In de volgende ronde stuit Darwish op de winnaar van de partij tussen de Fransman Gregory Gaultier (3) en Olli Tuominen (13) uit Finland, die later vandaag wordt gespeeld. Ook de nummers 1 en 2 van de wereld, respectievelijk Amr Shabana en Ramy Ashour (beiden uit Egypte), komen vanavond in actie.