today_190.jpgOp de tweede dag van de Forexx Dutch Open Squash 2008 hebben onze landgenoten Laurens Jan Anjema en Natalie Grinham zich geplaatst voor de halve finales. Op zaterdag treden ze aan tegen respectievelijk tegen Cameron Pilley en Alison Waters.

Laurens Jan Anjema moest vooral zijn hoofd erbij houden tegen de flamboyante Italiaan Davide Bianchetti. Dat lukte weliswaar, maar hij kwam niet tot zijn beste spel. "Ik speelde slordig vandaag. Maar het is belangrijk dat je ook op je mindere dagen gewoon wint", aldus de Hagenees. Morgen ontmoet hij Cameron Pilley die zonder al te veel problemen Dylan Bennett uitschakelde. Een pittige tegenstander die slechts drie plekken lager op de wereldranglijst staat. En waarmee hij bovendien elke dag zijn trainingen afwerkt. Een close game, waarbij we uiteraard hopen dat onze landgenoot op zondag in de finale mag aantreden tegen Matthew of White.

Natalie Grinham schakelde Vanessa Atkinson uit die vooral in de derde game nog even liet zien dat ze een van de meest getalenteerde speelsters uit het circuit is. Uiteindelijk wist de gecontreerde spelende en fit ogende Grinham in vier games de halve finaleplaats veilig te stellen.

today_193.jpgtoday_194.jpg