_ur02792.jpgZaterdag 1 november staat het Frans Otten Stadion in Amsterdam volledig in het teken van het 70-jarige bestaan van Squash Bond Nederland, dat dus in 1938 werd opgericht. Gedurende de hele dag kunnen alle bondsleden kosteloos mee doen aan een groot scala van leuke (squash)activiteiten. Zo kunnen deelnemers hun fitheid testen in een ‘Fit & Fun Challenge’, mee doen aan clinics van nationale topspelers of topcoaches, uitvinden hoe hard ze nu werkelijk kunnen slaan, genieten van demonstraties en meespelen in een Lightning Round toernooi waar gestreden wordt om slechts één gewonnen punt. Zaterdag 1 november staat het Frans Otten Stadion in Amsterdam volledig in het teken van het 70-jarige bestaan van Squash Bond Nederland, dat dus in 1938 werd opgericht. Gedurende de hele dag kunnen alle bondsleden mee doen aan een groot scala van leuke (squash)activiteiten.

Zo kunnen deelnemers hun fitheid testen in een ‘Fit & Fun Challenge’, mee doen aan clinics van nationale topspelers of topcoaches, uitvinden hoe hard ze nu werkelijk kunnen slaan, genieten van demonstraties en meespelen in een Lightning Round toernooi waar gestreden wordt om slechts één gewonnen punt. U leest het goed, u hoeft tijdens dit spectaculaire toernooi dus inderdaad alleen de eerste, en tevens enigste, ralley te winnen om door te gaan naar de volgende ronde(s). Met vanzelfsprekend een schitterende prijs voor de uiteindelijke kampioen!

Uiteraard is er tijdens de lustrumdag van SBN ook aan de kinderen van de deelnemers gedacht. Zo wordt er een Kidz Arena opgebouwd waar de ‘kleintjes’ zich, onder professionele begeleiding, kunnen vermaken, terwijl papa en/of mama mee doen aan de verschillende activiteiten. De feestelijke dag van SBN begint om 13.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Deelname is geheel gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

Voor het toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2008/2009, dat tegelijkertijd plaats vindt in het Frans Otten Stadion, dient u zich wel van te voren op te geven. Dit kan tot woensdag 29 oktober via www.toernooi.nl. Squash Bond Nederland en sponsors Dunlop, Squash-Heroes en SquashLife hopen u zaterdag 1 november te mogen begroeten in het grootste centrum van Nederland.


lustrumposter.jpg