20081022-katja-schuurman_18857_small.jpgSquash is een sport voor iedereen. Van jong tot oud en heel gewoon tot heel beroemd. Zelfs Katja doet het. Op 9 december is ze op de squashbaan te bewonderen op tv in haar nieuwe serie S1ngle die nu al elke dinsdagavond om 20.30 uur op Net 5 te zien is. En nu squasht ze al op SquashWeb!

S1ingle
S1ingle is een nieuwe televisieserie op Net 5 met Katja Schuurman in de hoofdrol. De serie speelt zich af in een ziekenhuis waar Katja werkt. Aflevering 2 is net geweest en wordt wekelijks vervolgd op de dinsdagavond 20.30 uur. Hilke is de dokter in de serie die dagelijks te maken krijgt met de bijzonder mooie  Katja. Zij is een dominante flirt en hij een integere, verlegen arts. De spanning tussen hen is al tegelijk te voelen ...

Voor een ver voortuitlopende aflevering (aflevering 9, 9/12) ben ik gevraagd om Katja en Hilke een introductie te geven in het squash.  In de serie zal Katja Hilke namelijk uitdagen voor een potje squash waarvan zij denkt dat zij hem wel met de tong op de schoenen zal krijgen. In de serie zullen we zien dat Katja dat inderdaad doet en wint. Doch later komt zij erachter dat Hilke, de dokter,  haar heeft laten winnen. Hij was zelf vroeger jeugdkampioen squash.

In deze setting kwamen Katja en Hilke bij mij. Beiden hadden nog nooit gesquashed en moesten natuurlijk voor de opnames van de serie even een kijkje nemen achter de schermen van het spelletje.  Vandaar onze ontmoeting. Het was meer dan leuk. Katja's squash leek echter meer op een combinatie van schermen en ballet (geweldig!) en Hilke kreeg al snel de smaak te pakken. Allebei konden ze er geen genoeg van krijgen en zo hebben we anderhalf uur samen gespeeld. Het was heerlijk om met deze twee warme mensen lekker lol te maken. Persoonlijk kijk ik niet veel televisie maar ik denk dat ik na deze speciale ontmoeting geen aflevering zal missen.

Vrijdag zullen zy de opnames gaan maken waar er voor allebei dubbelgangers zullen worden gebruikt.  Milja Dorenbos en Piedro Schweertman zullen deze gaan vervullen. Ik denk dat ze net zoveel pret zullen hebben als ik.

Nicole Beumer