alex_wan_3.jpgNatalie Grinham heeft zich vandaag op overtuigende wijze geplaatst voor de kwartfinales van de Qatar Classic 2008. De 30-jarige Nederlandse, van Australische afkomst, was in haar tweede ronde partij tegen Isabelle Stoehr oppermachtig. De nummer twee van de wereld had de laatste twee partijen tegen de Francaise verloren, maar de razendsnelle Grinham nam in Doha passend revanche. Na slechts 31 minuten stond de winst al op het scorebord: 11-7, 11-8, 11-0. In de volgende ronde stuit de als derde geplaatste Almeerse nu op Laura Lengthorn-Massaro (8). alex_wan_3.jpgNatalie Grinham heeft zich vandaag op overtuigende wijze geplaatst voor de kwartfinales van de Qatar Classic 2008. De 30-jarige Nederlandse, van Australische afkomst, was in haar tweede ronde partij tegen Isabelle Stoehr oppermachtig. De nummer twee van de wereld had de laatste twee partijen tegen de Francaise verloren, maar de razendsnelle Grinham nam in Doha passend revanche. Na slechts 31 minuten stond de winst al op het scorebord: 11-7, 11-8, 11-0. In de volgende ronde stuit de als derde geplaatste Almeerse nu op Laura Lengthorn-Massaro (8). Deze Engelse speelster klopte qualifier Aisling Blake in straight games.

Annelize Naude slaagde er niet in om door te dringen tot de laatste acht van het met $74,000usd gedoteerde proftoernooi in het oliestaatje. De Nederlands kampioene had in alle drie de games mogelijkheden om de games binnen te slepen, maar uiteindelijk was het haar Amerikaanse tegenstander Natalie Grainger die aan het langste eind trok: 11-13, 11-13, 10-12. Grainger treft nu de Egyptische Omneya Abdel Kawy (9), die verrassend Jenny Duncalf (5) uitschakelde.

Laurens Jan Anjema komt later vandaag nog in actie in het herentoernooi. De 25-jarige Hagenaar treft in zijn tweede partij de nummer twee van de wereld en de plaatsingslijst, Gregory Gaultier (Fra).


natalielaurens_10x10flyer.jpg