Dylan Bennett en Milou van der Heijden zijn er in India niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken van de Indian Challenger #6 2010. Hierdoor gaat het toernooi verder zonder Nederlandse inbreng.

De als derde geplaatste Bennett, de nummer tweeënzeventig van de wereld, kende in Chennai een slecht begin van het nieuwe jaar. De 25-jarige Eindhovenaar had ondanks het grote verschil op de wereldranglijst, in het voordeel van de Nederlander, weinig in te brengen tegen het goede en aanvallende spel van de jonge Egyptenaar Amr Khaled Khalifa. Het werd 6-11, 7-11, 8-11. De partij duurde slechts 31 minuten.

Voor de 19-jarige van der Heijden waren de druiven minder zuur. Zij ging weliswaar onderuit tegen haar tegenstandster Joey Chan, de nummer twee van de plaatsingslijst, maar leek gezien het niveauverschil van tevoren ook geen enkele aanspraak te kunnen maken om haar hoger aangeslagen opponent uit Hong Kong te verslaan. Desondanks bood het zusje van Bennett in twee van de drie games goed partij aan de Hongkongse styliste: 8-11, 2-11, 8-11.