HSRC De Diepput heeft vrijdagavond een 11-1 overwinning op Victoria geboekt. Sebastiaan Weenink mocht de avond beginnen tegen Stephen Cooke en zorgde met beheerst en gecontroleerd spel gelijk voor de volle score:  11-6, 11-5, 11-5!


De tweede partij van de avond tussen Laurens Jan Anjema en Peter Barker liet een ongekend hoog niveau van LJ zien. Hij wist Barker onder enorme druk te zetten en maakte zelf heel weinig fouten. De eerste game duurde zeker 45 minuten en ging uiteindelijk met 14-12 naar LJ. Daarna maakte LJ het af met 11-5 en 11-8.

Hoewel de finale daarmee al was bereikt, kwamen John Rooney en Stephane Galifi alsnog het center court op voor wat een fantastische showgame zou worden (best of 3). Hoogtepunt was wel een rally waarin Stephane 3x achter elkaar naar de bal dook en deze rally winnend wist af te sluiten. Maar ook John liet een paar mooi nick-smashes zien! Resultaat:  2-1 voor John.

Later vandaag (zaterdag 24 april) staat HSRC De Diepput dus in de finale tegen Almere. Aanvang is 11:30 in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. De volgende partijen worden dan gespeeld:

3. Sebastiaan Weenink - Dylan Bennett
1. Laurens Jan Anjema - Cameron Pilley
2. John Rooney - Gilly Lane