Squash Dutch Open Masters 2010Op veler verzoek is het programma van de Dutch Open Masters aangepast en wordt er gespeeld op de maandag-, dinsdag- en woensdagavond (16-18 augustus), vanaf 19:00 uur. Bij een stormloop aan inschrijvingen worden de finalepartijen op donderdagavond gespeeld. Er kan worden deelgenomen in alle masters categorieën voor mannen en vrouwen.

Deelname aan het toernooi bedraagt €35,- per persoon, dit is inclusief een presentje van Dunlop. Inschrijven kan via toernooi.nl, betalen (contant) ter plekke, voorafgaand aan de wedstrijden. De inschrijving loopt tot en met 13 augustus.

Liefhebbers kunnen zich tijdens het toernooi aanmelden voor een squashclinic op donderdagmiddag met aansluitend een BBQ. Kosten hiervoor bedragen €20,- (inclusief clinic + BBQ, exclusief drankjes). Nu al opgeven voor de clinic kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie graag een aandenken aan het toernooi wil hebben kan voor €15,- een functioneel T-shirt met opdruk van het Dutch Open Master logo bestellen. Gewenste maat en aantal graag uiterlijk 3 augustus per mail doorgeven aan Annemarie. Ter plekke zullen ook een aantal shirts verkrijgbaar zijn (maten XS – XXL).

Meer informatie staat op www.dutchopenmasterssquash.com, mocht je vragen hebben neem dan contact op met Annemarie Kramer van NextSquash: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dutch Open Masters 2010



Dutch Open Masters, vier dagen squashen v.a. €75,- p.p.
6 juli 2010


DUTCH OPEN MASTERS 2010
16 – 19 AUGUSTUS EINDHOVEN


Vier dagen squashen v.a. €75,- p.p.

Ter voorbereiding op de World Open Masters 2010 in Duitsland organiseert NextSquash, in samenwerking met Squash Time en Squash Bond Nederland, de eerste editie van de Dutch Open Masters. De Dutch Open Masters 2010 worden van 16 tot 19 augustus gespeeld bij Squash Time in Eindhoven. Er kan worden deelgenomen in alle masters categorieën voor mannen en vrouwen en bij genoeg animo wordt ter plekke een dubbeltoernooi georganiseerd.

Ook naast het squashen is er genoeg te doen tijdens het evenement. Behalve een spetterend eindfeest kun je met korting gebruik maken van de andere sportaccommodaties op Sportpark Eindhoven Noord.

We bieden diverse pakketten aan, inclusief deelname, lunch, diner, eindfeest en, voor wie wil, hotel. Een uitgebreide beschrijving vind je op de website www.dutchopenmasterssquash.com, net als de ‘tournament regulations’.

Leden van Squash Bond Nederland krijgen €25,- korting op hun deelname aan het toernooi. Vul op de website in het ‘Entry form’ (zie button linksboven ‘packages’) je SBN nummer in en je ontvangt een email waarin het te betalen bedrag (package dat je hebt gekozen minus €25,-) en de betalingsgegevens staan. Dit houdt in dat je al voor €75,- vier dagen kunt squashen, inclusief T-shirt en afsluitende feestavond. Inschrijven gaat het makkelijkst via het formulier op de website.

Meer informatie staat op www.dutchopenmasterssquash.com, mocht je vragen hebben neem dan contact op met Annemarie Kramer van NextSquash: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..