Annelize NaudeDe Flowerbulb Open 2010 in Hillegom zal voor Annelize Naudé haar laatste profsquashtoernooi zijn. De 33-jarige Nederlandse kondigde eerder dit jaar aan een punt te zetten achter haar profcarrière, na 15 jaar mee te hebben gespeeld in de wereldtop.

De nummer 2 van het Nederlands team won in 2006 de eerste editie van het proftoernooi in Hillegom, en maakt nu 4 jaar later wederom een grote kans het toernooi op haar naam te schrijven.

Naast de als eerste geplaatste Naudé komen ook de Nederlandse toppers Orla Noom (winnares van 2008), Dagmar Vermeulen, Milja Dorenbos, Margriet Huisman, en Melissa Meulenbelt in de Bollenstreek in actie. Zij zullen het op moeten nemen tegen een aantal internationale speelsters, waaronder de Australische Sarah Cardwell, de Oostenrijkse Birgit Coufal, en de Engelse Leonie Holt. Het proftoernooi, met een totale prijzenpot van $4.000, zal dit jaar voor de vijfde keer gespeeld worden bij Squash Hillegom. De wedstrijden zullen 17 december van start gaan, en 19 december eindigen.