Vanavond is de enerlaatste speelronde in de Heren Eredivisie. Drie teams hebben zich verzekerd van de play-offs: Hemubo/Squash Almere, Didacticum Victoria Rotterdam en HSRC De Diepput. Voor deze teams is het belangrijk op welke plaats ze eindigen. In de play-offs speelt nummer 1 tegen nummer 4, en nummer 2 speelt tegen nummer 3.

Clear Victoria Rotterdam staan nu nog tweede, en kunnen deze plaats verzekeren in de wedstrijd tegen HSRC De Diepput. Maar HSRC De Diepput wil graag genoeg punten pakken om niet op de vierde plaats te eindigen.

Lekkerfitzijn.nl/All Inn Squash kan vanavond in de wedstrijd tegen MeerSquashHeroes de play-offs halen. Indien ze 8 punten halen, kunnen ze niet meer worden ingehaald door Squashwebshop.nl/MAX Beverwijk. Maar de Hoofddorpse formatie moet alles op alles zetten om punten te pakken in de strijd om degradatie.

Een echt degradatie duel is er in Beverwijk tussen Squashwebshop.nl/MAX Beverwijk en Trust and Law Squash Zwolle. De Zwollenaren moeten winnen om volgend jaar niet in de eerste divisie te belanden. Als de Beverwijkers winnen, dan spelen is er volgend jaar wederom Eredivisie in Beverwijk en moet Zwolle afwachten wat MeerSquashHeroes doet.

Het volledige programma met vermoedelijke opstellingen:

Didacticum Victoria Rotterdam - HSRC De Diepput
Bondsscheidsrechter: Cor Hagers
Stephan Galifi (ITA) - John Rooney (IER)
Lucas Buit - Sebastiaan Weenink
Stephen Cooke - Rick Penders

Squashwebshop.nl/MAX Beverwijk - Trust and Law Squash Zwolle
Bondsscheidsrechter: Jacques Wielandt
Davide Bianchetti (ITA) - Kashif Shuja (NZL)
Steve Finitsis (AUS) - Colin Ramasra (T&T)
Sander Kock - Jeroen van Vilsteren

MeerSquashHeroes - Lekkerfitzijn.nl/All Inn Squash
Bondsscheidsrechter: Ron Prins & Marco van den Berg
Frank Hartkoren - Piëdro Schweertman
Michael Fiteni (MLT) - René Mijs
Neeraj Aggarwal (AUS) - Sander van Tour

Squash Bond Nederland