MAX-squashAankomende woensdag speelt Plan B/MAX uit Beverwijk zijn eerste thuiswedstrijd van 2011 tegen MeersquashHeroes uit Hoofddorp. Ondanks een 9-5 verlies in Maastricht afgelopen woensdag, is het team eindelijk van de laatste plaats in de eredivisie af.

Door de 5 punten is Plan B/MAX het Drontense Flevoparq voorbij gegaan op de ranglijst en is het gat met de nummer 6 (Squash Zwolle) iets kleiner geworden. Om ervoor te zorgen dat dit gat nog kleiner wordt zal een overwinning tegen de Hoofddorpers zeer welkom zijn. Dit zijn de opstellingen van beide teams:

Woensdag 26 januari, vanaf 19.30u bij MAX:
PLAN B/MAX versus MEERSQUASHHEROES
Nrs 3. Sander Kock (#15 NL) versus Frank Hartkoren (#19 NL)
Nrs 1. Jens Schoor (DUI, #93 WRL) versus Jaymie Haycocks (ENG, #95 WRL)
Nrs 2. Kim Are Killingberg (NOR, #240 WRL) versus Bart Ravelli (#7 NL, 129 WRL)

In de eerste seizoenshelft verloor Sander met 3-0 van Hartkoren, maar dit was een geflatteerde uitslag. In de eerste game kreeg Sander destijds namelijk zelfs 3 game-ballen, maar wist deze niet te verzilveren. Dit geeft wel aan dat de 2 spelers dicht tegen elkaar aan zitten qua niveau. Een spannende wedstrijd dus om de avond te starten!

De kopman van Plan B/MAX is de 22-jarige Duitser Jens Schoor. Deze nummer 2 van Duitsland liet afgelopen woensdag in Maastricht zien een waardevolle aanwinst te zijn voor het team. Met een klinkende 3-0 overwinning op Dylan Bennett toonde hij aan over de juiste mentaliteit te beschikken en daarnaast gewoonweg goed te kunnen squashen. De 27-jarige Engelsman Haycocks is een tactisch sterke speler, die het tempo probeert laag te houden. Jens zal dus moeten proberen het tempo te maken. Een wedstrijd die op voorhand niet te voorspellen is.

In de laatste wedstrijd van de avond ligt het voordeel op papier aan Hoofddorpse zijde. Ravelli is net terug van een blessure, maar inmiddels weer helemaal fit. Hij liet vorig weekend in Hoofddorp nog tijdens een PSA-toernooi zien dat het met de vorm ook wel goed zit, dus onze Noor Killingberg mag aan de bak. De fysiek sterke Noor zal hard moeten gaan werken om het aanvallende spel van Ravelli te doorbreken.

Kortom, 3 leuke wedstrijden en dus de moeite waard om te komen kijken bij MAX!

planb
http://www.planb.nl

squashwebshop-logo
http://www.squashwebshop.nl