MAX-squashWoensdag speelt Plan B/MAX in Dronten tegen Kean/Flevoparq, de nummer 8 van de eredivisie. Met 6 punten voorsprong beginnen de Beverwijkers aan deze wedstrijd, maar of die voorsprong er nog steeds is na afloop valt te betwijfelen.

Teammanager Thony Schwab haalt alles uit de kast om de Drontenaren aan de nodige punten te helpen. Met een sterke opstelling aan Drontense kant zal het lastig worden om te winnen voor Plan B/MAX. Wellicht door genoeg games te winnen kan de schade beperkt blijven. Hier zijn de opstellingen:

Woensdag 16 februari, vanaf 19.30u bij Flevoparq:
KEAN/FLEVOPARQ versus PLAN B/MAX
Nrs 3. Glenn Keenan (AUS, #7 NL) versus Rick Luttikhuizen (#44 NL)
Nrs 1. Mark Krajscak (HON, #49 WRL) versus Bradley Hindle (MAL, #75 WRL)
Nrs 2. Matthew Karwalski (AUS, #93 WRL) versus Sander Kock (#16 NL)

De eerste wedstrijd van de avond zal tussen de hoofdsponsor van Flevoparq en de teammanager van Plan B/MAX gaan. Keenan is een voormalig professioneel squasher die het tot een 57e plaats op de wereldranglijst heeft geschopt in zijn hoogtij-dagen. Rick zal dus flink aan de bak moeten om een game van hem af te kunnen snoepen.

In de wedstrijd tussen de kopmannen liggen voor Plan B/MAX de meeste kansen op een overwinning. Bradley speelt momenteel in Finland een PSA-toernooi en won daar al zijn eerste ronde tegen de sterke Kashif Shuja (die won bij MAX in de eredivisie van Adrian Grant). De vorm is dus in orde voor Bradley! Krasjcak verloor echter zijn eerste ronde wedstrijd in Finland, dus dat beloofd wat voor aankomende woensdag.

De laatste wedstrijd van de avond zal weer lastig worden voor Plan B/MAX. Alhoewel Sander afgelopen woensdag liet zien dat hij momenteel goed staat te spelen, is Karwalski normaal gesproken net een maatje te groot. Net als de eerste wedstrijd van de avond zal hij alle zeilen bij moeten zetten om te proberen een game te winnen, om zodoende het team aan de punten te helpen die ze nodig hebben.

ABSOLUTE SQUASHTOPPER IN BEVERWIJK
Woensdag 23 februari speelt Plan B/MAX weer thuis. Het team speelt dan tegen Victoria uit Rotterdam. De Rotterdammers zullen dan de Egyptische bal-tovenaar en nummer 3 van de wereld Karim Darwish (zelfs voormalig nummer 1 van de wereld!!) opstellen. Jens Schoor mag dan aan Beverwijkse zijde proberen voor een sensatie te zorgen. Een mooi reden om weer eens te komen kijken bij MAX!

 

planb

http://www.planb.nl

squashwebshop-logo

http://www.squashwebshop.nl