De dames van Hemubo / Squash Almere hebben ook hun tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. In Voorschoten was de Almeerse formatie met 9-6 te sterk voor Steijn Sports, debutant in de eredivisie. Met de nipte overwinning behoudt Squash Almere de koppositie in de damescompetitie.

De Almeerse winstpunten in de voorstad van Den Haag kwamen op naam van Melissa Meulenbelt en Daphne Albada Jelgersma. De 17-jarige Meulenbelt had na een stroeve start geen enkele moeite met Susan Lange: 9-5, 9-3, 9-2. Routinier Albada Jelgersma was ook duidelijk een maatje te groot voor Laura Zentveld: 9-5, 9-2, 9-1.
 
Door de afwezigheid van de Almeerse Natalie Grinham, nummer vier van de wereld, moest de jonge Zuid-Afrikaanse Tenille Swartz als kopvrouw optreden. De 19-jarige Swartz weerde zich kranig tegen Sharon Wee uit Maleisië, maar moest zich uiteindelijk nipt gewonnen geven tegen de nummer 19 van de wereldranglijst: 9-5, 5-9, 2-9, 9-10. Ook Margriet Huisman slaagde er niet in om haar partij te winnen. De nummer 4 van Nederland kon Louise Crome alleen in de eerste anderhalve game bijhouden: 8-10, 3-9, 1-9.
 
De volgende wedstrijd voor de Almeerse damesploeg is op 12 december, uit tegen Meersquash. Het herenteam speelt volgende week dinsdag weer in Den Haag tegen HSRC / De Diepput.