Na een goede 8-6 thuis-overwinning op Reewoud/Squash Apeldoorn afgelopen dinsdag, speelt J.Conijn/Squash Beverwijk aankomende dinsdag wederom thuis. Tegenstander is Fortis/Squash Utrecht en dat is een gedoodverfde kandidaat voor de landstitel. Bij J.Conijn/Squash Beverwijk zal de Maleisier Ong Beng Hee zijn debuut gaan maken.

Ong Beng Hee staat momenteel op een 15e plaats op de wereldranglijst en heeft zelfs op een 7e plaats gestaan in het verleden. Met recht een wereldtopper dus! Reden te meer om te komen kijken. Mede doordat Utrecht niet met zijn sterkste team komt, is de kans op weer een overwinning zeer groot.

Vanaf 20.00u, op de banen van Squash Beverwijk:
J.CONIJN/SQUASH BEVERWIJK versus FORTIS/SQUASH UTRECHT
Nrs 3. Gabor Marges (NED) versus Sebastiaan Weenink (NED)
Nrs 1. Ong Beng Hee (MAL) versus Glenn Keenan (AUS/NED)
Nrs 2. Luke Margan (AUS) versus Michael Fiteni (AUS/NED)
 
Gabor zal het spits moeten afbijten tegen de jongere Weenink. Weenink is al jaren een van de talentvolste jonge spelers van Nederland en Gabor zal dus moeten gaan bewijzen dat hij het aanstormende talent nog van zich af weet te houden.
Ong Beng Hee zal normaal gesproken van Keenan moeten winnen. De in Nederland woonachtige Keenan speelt al een tijdje niet meer voor de wereldranglijst, maar behoort nog steeds tot de Nederlandse squashtop. In zijn hoogtijdagen stond hij in de mondiale top 60.
Luke Margan zal vanavond een betere kans maken op een overwinning (vorige week verloor hij met 3-0 van Stacey Ross). Margan en Fiteni kennen elkaar, gezien hun Australische roots. Margan zal er alleen voor moeten zorgen dat hij zich niet uit de wedstrijd laat praten door Fiteni. Fiteni staat namelijk bekend als een van de grootste (irritantste?) praters van de squashwereld...

Adres:
Squash & Fitness Beverwijk
Parallelweg 130
1948 NN Beverwijk

Telefoon: 0251-213024
 

Sponsors Squash Beverwijk