Stephen Cooke heeft gisteravond tijdens de eredivisiewedstrijd tegen Squash World laten zien dat hij nog steeds aardig kan squashen. Stephen Cooke werkt al tien jaar als clubtrainer bij squashclub Victoria en legde de basis voor de overwinning van Didacticum Victoria door met 3-2 te winnen van Martijn Kock.

Stephen Cooke bouwde met een verzorgd spel een 2-0 voorsprong in games op. Toen hij 6-1 voorkwam in de derde game leek de partij gespeeld. Cooke werd echter te gretig en wilde te snel punten winnen. Cooke kreeg zelfs nog een matchball, maar Kock kwam goed terug en het werd 2-2 in games. "Ik geef nooit een game weg" zei Cooke na afloop over de desastreuze vierde game die razendsnel naar Kock ging. "Ook bij 9-1 heb je nog kans." In de slotfase toonde routinier Cooke zich sterk en zette zijn tegenstander toch nog opzij door met 3-2 te winnen.

Joe Kneip zou dit seizoen al zijn wedstrijden voor Didacticum Victoria gaan winnen, volgens insiders van de club. En Joe Kneipp hield zich in de tweede partij aan zijn belofte. De bijna foutloos spelende Australische Nederlander won van veteraan Lucas Buit met 3-0. Daarmee was de Rotterdamse zege eigenlijk al een feit.

De overwinning van René Mijs op Sander Kock met 3-2 was voor de Rotterdamse formatie dan ook de slagroom op de taart.