De heren van Hemubo / Squash Almere zijn tijdens de derde competitiewedstrijd tegen een nederlaag aangelopen. Tegen kampioenskandidaat Squash Apeldoorn speelde de Almeerders een goede wedstrijd, maar aan het einde van de rit werd het toch 5-9.

Bastiaan Meulenbelt zette Squash Almere nog wel op voorsprong door Tatu Murronmaa met 11-3, 9-11, 11-6, 11-3 terug te wijzen. Kopman Tommy Berden nam vervolgens verrassend een voorsprong (11-8) tegen de Finse wereldtopper Olli Tuominen, maar moest vervolgens toezien hoe de nummer 16 van de wereld nipt de tweede en derde game (beide 11-9) binnen wist te slepen. In de vierde game sloeg het noodlot toe bij Berden toen zijn oude handblessure weer ging opspelen. Bij een 3-1 achterstand in de vierde game gaf de Almeerder dan ook op.

De Australiër Bradley Hindle kwam vervolgens in een hoogstaande wedstrijd ook net te kort om de veel hoger aangeslagen Stacey Ross te verslaan. Hindle bleef elke game goed bij, maar vergat op de belangrijke momenten toe te slaan: 10-12, 8-11, 11-4, 9-11.

Door de nederlaag blijft Hemubo / Squash Almere op de zesde plaats staan in de eredivisie. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Squash Beverwijk, de nummer vier van de ranglijst. Het damesteam van Squash Almere komt pas weer op 12 december in actie. De koploper treedt dan aan tegen Meersquash.