Op 21 november heeft eredivisieteam van HSRC/De Diepput een uiterst succesvolle avond gehad tegen Squash Zwolle. Zonder gameverlies werden alle partijen gewonnen hetgeen een 11-0 overwinning tot gevolg had. Hierdoor staat HSRC/De Diepput bovenaan het rechterrijtje en dat is een groot verschil ten opzichte van de vorige week, toen HSRC/De Diepput tijdelijk de rode lantaarndrager was.

Rombert trof deze keer Karel Huisman op weg naar zijn eerste eredivisie overwinning. Over het verslag van zijn partij tegen Squash Almere in de Haagsche Courant van vorige week (zie bijlage) , was hij niet zo te spreken (Bij het ruiken van de overwinning overviel hem de angst en moest hij de laatste game aan zijn tegenstander laten) maar daar was gisteravond geen sprake van. "Baan 5" heeft inmiddels een andere naam gekregen (de Rombert Anjema baan), omdat hij als geen ander gebruik weet te maken van de niet stroeve vloer en de bal (qua doorschieten ervan), waar zijn tegenstander de hele wedstrijd geen antwoord op had. In de eerste game liep Rombert uit naar 7-0 en wist deze met 11-5 te winnen. In de tweede game wist Huisman geen raad met de powerplay van Rombert die met zijn kracht de meest vreemde toverballen sloeg, dit tot groot vermaak van een behoorlijk aantal clubgenoten, zijn ouders en uiteraard van zichzelf. In no time stond Rombert met 8-1 voor en won deze game eveneens met 11-5. In de derde game ging de partij redelijk gelijk op en speelde Rombert minder toverballen (op voorspraak van "coach" Piëdro) wist deze met 11-8 naar zich toe te trekken en was zijn eerste overwinning in de eredivisie een feit!!

Richard Colburn moest vervolgens aan de bak tegen Niels Hoevenaars. Richard speelde in een hoog tempo waar Hoevenaars moeite mee had en pakte de eerste game met 11-8. De tweede en derde game gingen gelijk op, maar zijn tegenstander maakte op cruciale momenten onnodige fouten, waardoor de partij met 3-0 naar Richard ging, die daar zeer content mee was (12-10/14-12). Het spel van Richard is zonder meer attractief. Hij is ongelofelijk fit, snel (lichtvoetig) waardoor hij met aantrekkelijk squash het publiek uitstekend vermaakt.

Piëdro mocht deze avond (tegen Rene Bron) tot een goed einde brengen. Hij speelde weer een puike partij en bekroonde dit met een gecontroleerde 11-7/11-4/11-6 zege, waardoor HSRC/De Diepput 11 punten aan het totaal konden toevoegen en nu de 5e plaats innemen.