Op 18, 19 en 20 augustus zal in Tilburg de HEAD Tilburg open plaatsvinden. Een “side event” toernooi, zoals we dat mooi omschrijven. Het hoofdevenement is namelijk het Altipower PSA toernooi. Een PSA satelite toernooi met deelname van buitenlandse squashprofs en de top en subtop van Nederland. De groep Nederlandse spelers zal worden aangevoerd door o.a. Tommy Berden, Lucas Buit, Marc Reus en Tom Hoevenaars.

Zomer Squash Nieuws

TILBURG OPENT HET SQUASHSEIZOEN

HEAD Tilburg Open 2006Op 18, 19 en 20 augustus zal in Tilburg de HEAD Tilburg open plaatsvinden. Een “side event” toernooi, zoals we dat mooi omschrijven. Het hoofdevenement is namelijk het Altipower PSA toernooi. Een PSA satelite toernooi met deelname van buitenlandse squashprofs en de top en subtop van Nederland. De groep Nederlandse spelers zal worden aangevoerd door o.a. Tommy Berden, Lucas Buit, Marc Reus en Tom Hoevenaars.

De HEAD Tilburg open is een toernooi voor de categorieën heren B, C, en D en dames A2/B en C. Op de roemruchte banen van squashcentrum de T zal worden gestreden om uiteindelijk de finale op de mobiele squashbaan te mogen spelen. Deze volledig transparante baan zal op de heuvel van Tilburg worden opgebouwd. Een unieke kans om net als de professionals op een dergelijke baan te spelen. Alle finales van de diverse categorieën zullen op zondag worden gespeeld. Er zijn in elke categorie maar 16 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang als je kans wil maken op een optreden op de mobiele baan.

De organisatie heeft een redelijke prijs voor een overnachting kunnen regelen bij hotel Lindeboom (www.hoteldelindeboom.nl). Een kamer kost 75 euro per nacht, inclusief ontbijt. Ongeacht of 1 of 2 personen hier gebruik van maken. Wees wel snel want VOL = VOL en het hotel heeft maar een beperkt aantal kamers beschikbaar. Je dient direct contact op te nemen met het hotel om een kamer te boeken.

Voor inschrijving kun je naar www.toernooi.nl of klik op INSCHRIJVEN

 

WILSON SQUASH TOUR START IN EDE

Nederlands meest bekende squashtour heeft dit seizoen weer een fantastische tour langs 15 steden. De Wilson tour is uitgebreid met drie toernooien. Over twee weken zal het volledige programma  worden gecommuniceerd via mail en www.squashweb.nl.

Daarop vooruitlopend alvast een tipje van de sluier met de bekendmaking van de locatie en datum van het eeste toernooi. Net als voorgaande jaren is de start bij squash Ede. Op 9 & 10 september zullen de banen van Squash Ede het strijdtoneel zijn van het openingstoernooi van de Wilson tour 2006 / 07.

Voor inschrijving kun je naar www.toernooi.nl of klik op INSCHRIJVEN

 

MEER WETEN

Voor meer informatie aangaande bovenstaande toernooien, kunt je contact opnemen via telefoonnummer 0621 588 7321.