Op 18 augustus mag het racket weer van zolder worden gehaald om afgestoft te worden voor de HEAD Tilburg Open 2006. Een toernooi voor de categorieën heren B, C, en D en dames A2/B en C.  Op de roemruchte banen van squashcentrum de T zal worden gestreden om uiteindelijk de finale op de mobiele squashbaan te mogen spelen. 

HEAD Tilburg Open 2006
HEAD Tilburg Open 2006
18-20 augustus 2006

Tijdens het toernooi is er ook een PSA satelite toernooi, waar buiten de buitenlandse spelers ook vele Nederlandse spelers hun opwachting zullen maken

18-20 augustus 2006
HEAD Tilburg Open Squash 2006
bij Squash De T in Tilburg

HEAD Tilburg open 2006 opent het nieuwe squashseizoen

Op 18 augustus mag het racket weer van zolder worden gehaald om afgestoft te worden voor de HEAD Tilburg Open 2006. Een toernooi voor de categorieën heren B, C, en D en dames A2/B en C. Op de roemruchte banen van squashcentrum de T zal worden gestreden om uiteindelijk de finale op de mobiele squashbaan te mogen spelen. Deze volledig transparante baan zal op de heuvel van Tilburg worden opgebouwd. Een unieke kans om net als de professionals op een dergelijke baan te spelen. Alle finales van de diverse categorieën zullen op zondag worden gespeeld. Er zijn in elke categorie maar 16 plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang als je kans wil maken op een optreden op de mobiele baan.

Tijdens het toernooi is er ook een PSA satelite toernooi, waar buiten de buitenlandse spelers ook vele Nederlandse spelers hun opwachting zullen maken. Zo zullen o.a. Tommy Berden, Lucas Buit, Tom Hoevenaars en Marc Reus hun opwachting maken. De halve finales en finale zullen eveneens op de mobiele baan plaatsvinden.

 

Inschrijving
Wil je inschrijven voor het toernooi, klik dan op de onderstaande poster of ga via deze link naar: http://www.toernooi.nl.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Thony Schwab via telefoonnummer:
0621 588 732.

INSCHRIJVEN? Klik hier! Informatie per telefoon: 0621 588 732

Meer informatie en inschrijven: Klik hier! of bel met 0621 588 732

 

Squashweb.nl is niet aansprakelijk voor dit toernooi.
Het toernooi is een initiatief van Stichting Topsquash Nederland,

Voor informatie over het toernooi en organisatie dient men zich te wenden tot:
Stichting Topsquash Nederland Telefoon: 0621 588 732

 This site is powered by Squashweb.nl