De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in de tiende speelronde van de nationale squasheredivisie goede zaken gedaan. De Almeerse formatie wonnen met 9-3 van Squash Beverwijk en zagen naaste concurrent HSRC De Diepput verliezen van Squash Utrecht. Hierdoor nemen de Almeerders de vierde plaats steviger in handen. De heren van Hemubo / Squash Almere hebben in de tiende speelronde van de nationale squasheredivisie goede zaken gedaan. De Almeerse formatie wonnen met 9-3 van Squash Beverwijk en zagen naaste concurrent HSRC De Diepput verliezen van Squash Utrecht. Hierdoor nemen de Almeerders de vierde plaats steviger in handen.

Bastiaan Meulenbelt bleek in Beverwijk als enige speler van Hemubo / Squash Almere niet in staat om zijn partij in winst om te zetten. Het 18-jarige talent, die afgelopen weekend nationaal jeugdkampioen werd, trof in Dick Lau uit Hong Kong een sterke tegenstander en ging dan ook in vier games onderuit. Kopman Dylan Bennett en Australiër Bradley Hindle hadden daarentegen geen moeite met respectievelijk Gabor Marges en Janne Kyttanen. Beide Almeerders wonnen afgetekend met 3-0.

Over twee weken gaat de squashcompetitie weer verder. De heren nemen het dan thuis op tegen Squash World uit Amsterdam en de dames ontvangen op dezelfde avond koploper Amstelpark, eveneens afkomstig uit de hoofdstad.