ATT 2007 Aankomende zaterdag (morgen) gaat om 10.15 uur de tweede editie van het ATT 2007 van start. Met 35 teams die een totaal vormen van 170 deelnemers, kent het toernooi een record inschrijving en door een afmelding is er nog ruimte voor een C-categorie team (nivo C en D spelers / C en B speelsters).

Aankomende zaterdag (morgen) gaat om 10.15 uur de tweede editie van het ATT 2007 van start. Met 35 teams die een totaal vormen van 170 deelnemers, kent het toernooi een record inschrijving en door een afmelding is er nog ruimte voor een C-categorie team (nivo C en D spelers / C en B speelsters).

Van vroeg tot laat (22.30 u) zal er gestreden worden in vier categorieën. Daarna is er een groot feest met een Hollywood thema en een heuse DJ. Iedereen is welkom om te komen kijken en te blijven voor het feest.

Bij de categorie A-teams is titelverdediger SquashWeb weer de grote favoriet. Met maar liefst drie A-spelers van SquashWorld, Martijn Kock, Daniël Lagewaard en Karim Ders, is de formatie van teamcaptain Jeroen Baneman de te kloppen formatie. Voornaamste concurrentie moet komen van Zwolle 1 met o.a. Jeroen van Vilsteren, Rene Bron en Dagmar Vermeulen De schema’s kun je zien op www.toernooi.nl of klik hier

NOG MEEDOEN !
Doordat een C team zich heeft afgemeld, zoeken we nog een C Team. Kun je een team van vier spelers mobiliseren (mag in dit geval ook minimaal 3). Het mag een gemengd team zijn. Voor info bellen naar Thony Schwab, 0621 588 732.

Belangrijke info voor de deelnemende teams :

-         Toernooiregels
-         Info voor de teamcaptains
-         Schema’s op www.toernooi.nl