Squash Zwolle en de Stichting Squash Promotie Zwolle komen terug op het eerder genomen besluit tot terugtrekking van de competitieteams, opzegging lidmaatschap Squash Bond Nederland (SBN) en deelname competitie seizoen 2007/2008. SBN heeft laten zien serieus en actief op het door Zwolle afgegeven signaal te reageren.

Partijen zijn door SBN aangesproken op ongewenst gedrag en voor volgend seizoen zijn afspraken gemaakt over nog snellere afhandeling bij overtreding van de reglementen, waarvan de uitspraken en sancties van de tuchtcommissie direct via de website gepubliceerd worden. Daar waar de reglementen niet voldoen of niet dekkend genoeg zijn zal in goede samenwerking direct een aanpassing gemaakt worden.

In een eerste reactie geeft SBN aan verheugd te zijn met deze beslissing, immers Squash Zwolle is al jaren een gewaardeerd partner en levert een grote bijdrage aan (top)squash in Nederland. SBN is tevens verheugd dat consequente uitvoering geven aan het SBN competitiereglement de beste waarborg is voor een transparante en faire competitie voor de leden van SBN.