Open Noord Hollandse Kampioenschappen Op 17 & 18 november zal bij Squash Beverwijk de Open Noord Hollandse Kampioenschappen worden gespeeld. Voor de 17e keer zal dit toernooi worden georganiseerd. Met o.a. geldprijzen in de heren A en een 3-daagse reis naar Parijs in de heren B en C is de prijzenpot weer zeer goed gevuld! Inschrijven kan in de categorien heren A t/m E of dames B t/m E. Naast enkelspel kun je je ook inschrijven om te dubbelen.

Op 17 & 18 november zal bij Squash Beverwijk de Open Noord Hollandse Kampioenschappen worden gespeeld. Voor de 17e keer zal dit toernooi worden georganiseerd. Met o.a. geldprijzen in de heren A en een 3-daagse reis naar Parijs in de heren B en C is de prijzenpot weer zeer goed gevuld! Inschrijven kan in de categorien heren A t/m E of dames B t/m E. Naast enkelspel kun je je ook inschrijven om te dubbelen.

Deelname kost €17,00 voor enkelspel, €7,50 voor dubbelspel of €20,- voor beiden. Uiteraard is dit inclusief prachtig t-shirt! Schrijf je voor 11 november in door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het inschrijfformulier in te vullen in bij Squash Beverwijk.

 

Open Noord Hollandse Kampioenschappen