Van 14 tot en met 16 december is squashcentrum Squash Hillegom het decor van de Squash Hillegom Flowerbulb Open 2007. Na een succesvolle eerste editie in 2006 staat het internationale damestoernooi, meetellend voor de mondiale ranglijst en vallend onder de auspiciën van de Women's International Squash Players Association (WISPA), dit jaar wederom op de kalender. Zestien speelsters uit zeven verschillende landen zullen in de Bollenstreek strijden om een totale prijzenpot van $4.000usd en de belangrijke punten voor de wereldranglijst. Het proftoernooi voor vrouwen wordt ook dit jaar georganiseerd door de stichting Topsquash Nederland, in samenwerking met het huisvestende centrum Squash Hillegom. 

De winnares van vorig jaar, Annelize Naude, is dit keer niet van de partij. De Nederlandse verkiest een groot WISPA toernooi in Monte Carlo boven het toernooi in eigen land. Desondanks wordt de plaatsings- lijst gedomineerd door Nederlandse toppers. Orla Noom, het afgelopen jaar opgeklommen tot de 33e plaats op de mondiale ranking, voert in Hillegom het deelnemersveld aan, gevolgd door haar landgenoten Milja Dorenbos, Karen Kronemeyer en Dagmar Vermeulen. De 21-jarige Noom, afkomstig uit Hoofddorp, gaat dichtbij huis op jacht naar haar tweede WISPA titel van het jaar. Medio oktober schreef ze al de Leinster Open in Dublin op haar naam. Ook Kronemeyer was dit jaar al de beste tijdens een internationaal proftoernooi. De voormalige Australische won vorige maand de Didacticum Rotterdam Open 2007.

De eerste ronde van de Squash Hillegom Flowerbulb Open 2007 wordt gespeeld op vrijdag 14 december vanaf 18.00 uur. Op zaterdag staan de kwartfinales en halve finales op het programma. Zondag 16 december vindt de finale plaats. Entree is gratis.

Eerste ronde - vrijdag 14 december
[1] Orla Noom (Ned) vs. Laura Alonso Perez (Spa)
[8] Lotte Eriksen (Noo) vs. Carrie Hastings (Eng)
[3] Karen Kronemeyer (Ned) vs. Linda Hruzikova (Slo)
[7] Emma Chorley (Eng) vs. Fiona Moverley (Eng)
[5] Milou van der Heijden (Ned) vs. Melissa Meulenbelt (Ned)
[4] Dagmar Vermeulen (Ned) vs. Lucie Fialova (Tsj)
[6] Maud Duplomb (Fra) vs. Vicky Hynes (Eng)
[2] Milja Dorenbos (Ned) vs. Leonie Holt (Eng)