De Nederlandse squashheren hebben in de laatste wedstrijd gastland India verslagen en hebben daarmee de zevende plek behaald. Het is slechts eenmaal eerder voorgekomen dat een hogere klassering werd behaald. In 1991 werd Nederland 6e.  Nederland kan dus met een zeer goed gevoel terugkijken op dit zeer geslaagde WK. De eindbalans: 4 overwinningen tegen 3 verliespartijen. 

India, dat al een aantal keer tot het uiterste heeft moeten gaan dit WK, speelde wederom met Saurav Ghosal, die gister nog een 3-2 marathonzege boekte op de Canadees Razik. Laurens Jan Anjema hield dit feit in zijn achterhoofd en wist dat hij het hard en lang moest maken. De eerste game was close, maar LJ bleef pushen. De volgende 2 games probeerde LJ niks weg te geven en op deze manier raakte Ghosal langzamerhand uitgeblust. LJ bleef sterk geconcentreerd en deed waar hij goed in is: het overpoweren van zijn tegenstander. Het werd 3-0 (13/11, 11/4, 11/4).

De tweede partij was tussen Dylan Bennett en Ritwik Bhattacharya. Dylan had nog nooit gewonnen van Ritwik, dus was erg gebrand dat deze keer wel te doen. Omdat het Indiase team ook al veelvuldig een beroep heeft moeten doen op hun tweede man, kreeg Dylan de opdracht zijn tegenstander veel te laten draaien op de baan. Dit wierp zeker zijn vruchten af. Dylan domineerde en won verdienstelijk met 3-0 (11/6, 11/4, 11/7)

Bondscoach, Sjef van der Heijden is ook zeer tevreden met zijn mannen.