logo_reewoud.gif 
H
et energiebedrijf Reewoud Energietechniek heeft zich voor de komende twee jaar verbonden aan Laurens Jan Anjema. Het Apeldoornse bedrijf verbindt zich door de sponsorovereenkomst met de nummer 19 van de wereld niet alleen met de beste Nederlandse squasher aller tijden, maar associeert zich tegelijkertijd ook bewust met de squashsport. ‘‘Onze medewerkers zijn jong, dynamisch en energiek, en deze kenmerken zien we alledrie terug in squash. De sport past dan ook perfect bij onze bedrijfsvoering en onze uitstraling. Daarbij is Laurens Jan Anjema het perfecte uithangbord voor de sport en dus ook voor ons bedrijf.’’ aldus directeur Jeroen Brouwer.

Voor de 25-jarige Anjema komt de financiële steun van Reewoud Energietechniek op een perfect moment, aangezien de Hagenaar onlangs zijn A-status bij het NOC*NSF kwijt raakte als gevolg van veranderde criteria binnen de sportkoepel. De tweevoudig Nederlands kampioen: ‘’De support van Reewoud zal mij helpen om m'n doel voor de komende twee jaar te bereiken: namelijk het halen van de top-10 van de wereld. Het afgelopen jaar ben ik erachter gekomen dat ik dit niet in m'n eentje kan, maar dat ik wel degelijk een team om me heen nodig heb. Ik ben erg blij dat Reewoud zich daarbij aangesloten heeft.’’ Anjema is binnenkort voor het eerst in Nederland te bewonderen met de Reewoud Energietechniek logo’s op zijn shirt tijdens het NK Squash, waarin de kopman van de nationale ploeg zijn titel verdedigt. 

Desgevraagd presenteert Reewoud Energietechniek zich als partner in slimme energievoorziening. Het bedrijf uit Apeldoorn is een professionele kennisorganisatie en richt zich op energiebedrijven, infra-installatiebedrijven en de openbare ruimte. Daarbij ligt de focus op slimme en degelijke lange termijn oplossingen in de laag- en middenspanningstechniek. Slim, creatief en flexibel zijn kenmerkende eigenschappen van Reewoud. Reewoud Energietechniek is een volwaardige partner die innovatief ontzorgt met een breed pakket aan services en samengestelde producten. Voor meer informatie: www.reewoud.nl.