zwolle_open_a3.jpgIn het laatste weekend van april staat Squash & Cardiofit Centrum Zwolle volledig in het teken van topsquash. Van 25 tot en met 27 april organiseert Next Events, in samenwerking met het huisvestende centrum, een zogenaamd WISPA toernooi voor dames.

 Tijdens de Eurosafe Solutions Zwolle Open 2008 strijden de deelneemsters dan ook om belangrijke punten voor de wereldranglijst en een totaal prijzengeld van 4.000 Amerikaanse dollars. Op zaterdag 26 april staat tevens het populaire dubbeltoernooi uit de Wilson Tour op het programma.

 

In het laatste weekend van april staat Squash & Cardiofit Centrum Zwolle volledig in het teken van topsquash. Van 25 tot en met 27 april organiseert Next Events, in samenwerking met het huisvestende centrum, een zogenaamd WISPA toernooi voor dames. Tijdens de Eurosafe Solutions Zwolle Open 2008 strijden de deelneemsters dan ook om belangrijke punten voor de wereldranglijst en een totaal prijzengeld van 4.000 Amerikaanse dollars. Op zaterdag 26 april staat tevens het populaire dubbeltoernooi uit de Wilson Tour op het programma.

De Eurosafe Solutions Zwolle Open 2008 kent een sterk deelnemersveld met maar liefst drie speelsters uit de top-40 van de wereld. De Maleisische
Tricia Chuah (31) voert de plaatsingslijst aan, gevolgd door Aisling Blake (33) uit Ierland en de van een blessure herstelde Nederlandse Orla Noom (35). Ook andere nationale topspeelsters, zoals Karen Kronemeyer, Milja Dorenbos, Milou van der Heijden en uiteraard de lokale favoriete Dagmar Vermeulen, zijn van de partij in Zwolle.

De kwalificatiewedstrijden van de Eurosafe Solutions Zwolle Open 2008 vinden plaats op vrijdag 25 april vanaf 13.00 uur. Later op de dag (om zes uur) begint het hoofdtoernooi. De finale van het WISPA Tour 4 evenement staat zondagmiddag om 13.30 uur gepland. Entree is gratis.

 

zwolle_open_a3.jpg