Michael VertogenAfgelopen zaterdag 5 april heeft Michael Vertogen, in de nadagen van zijn squash carriere, de status van clubkampioen behaalt bij zijn eigen club Squash Beverwijk.

Michael Vertogen Squash legende Michael Vertogen behaalt Clubkampioenschap bij Squash Beverwijk

Afgelopen zaterdag 5 april heeft Michael Vertogen, in de nadagen van zijn squash carriere, de status van clubkampioen behaalt bij zijn eigen club Squash Beverwijk.

Na 2 zware wedstrijden bereikte hij de finale tegen (tot dan toe) regerend clubkampioen Rick Luttikhuizen In deze zinderende en loodzware finale won Michael in de vijfde game met 9-7.
De oud-squashprofessional had al een aantal jaar niet meer gesquasht, maar in de aanloop naar de dit toernooi had hij zijn rackets weer 'uit het stof gehaald'. Hij wil graag deelnemen aan het masters-toernooi tijdens de British Open in mei en in voorbereiding hierop traint hij sinds een paar maanden weer af en toe. Tijdens de clubkampioenschappen van afgelopen weekend liet hij zien nog steeds bijzonder goed te kunnen squashen en over een geweldige mentale kracht te bezitten.. Waar het publiek dacht dat Vertogen nu toch echt wel te moe moest zijn, liet Vertogen zien dat hij mentaal onbreekbaar is.

 

 

 

 

 

Michael Vertogen

Michael Vertogen