hindle_klein.jpgDe heren van Hemubo / Squash Almere beginnen volgende week woensdag (1 oktober) aan het nieuwe competitieseizoen met een thuiswedstrijd tegen de revelatie van vorig jaar MeerSquashHeroes. De Almeerse mannen Dylan Bennett, Bradley Hindle en Bastiaan Meulenbelt moeten het dan vermoedelijk opnemen tegen respectievelijk Michael Fiteni, Frank Hartkoren en Bart Ravelli, die de kleuren verdedigen van de formatie uit Hoofddorp. hindle_klein.jpgDe heren van Hemubo / Squash Almere beginnen volgende week woensdag (1 oktober) aan het nieuwe competitieseizoen met een thuiswedstrijd tegen de revelatie van vorig jaar MeerSquashHeroes. De Almeerse mannen Dylan Bennett, Bradley Hindle en Bastiaan Meulenbelt moeten het dan vermoedelijk opnemen tegen respectievelijk Michael Fiteni, Frank Hartkoren en Bart Ravelli, die de kleuren verdedigen van de formatie uit Hoofddorp.

De mannen van Hemubo / Squash Almere kende vorig jaar een desastreus seizoen. De ploeg van coach en teammanager Tommy Berden degradeerde vorig jaar uit de eredivisie, maar bleef door de late terugtrekking van Squash Apeldoorn uiteindelijk toch behouden voor de hoogste divisie van het Nederlandse squash.

Dit jaar behoren de Almeerders echter weer tot de favorieten voor de landstitel, nadat het zich verzekerde van de diensten van de Australiër Cameron Pilley, de nummer 18 van de wereld, en de Amerikaan Gilly Lane (87). Beide spelers komen in de tweede speelronde op 8 oktober, in de uitwedstrijd tegen landskampioen Didacticum / Victoria Squash, voor het eerst in actie voor Hemubo / Squash Almere.

De wedstrijd tegen MeerSquashHeroes begint as. woensdag om 19.30 uur. Entree is gratis. De Almeerse dames beginnen een week later aan hun jacht op titelprolongatie. Kopvrouw Natalie Grinham reist dan met de 17-jarige Milou van der Heijden en de pas 14-jarige Ilona Lagerweij af naar Zwolle.