lj.jpgLaurens Jan Anjema is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales van de Internationaux de France de Squash 2008. De 25-jarige squasher uit Den Haag, in de Franse hoofdstad als vijfde geplaatst, was vandaag bij lange na niet opgewassen tegen de sterke Engelsman Nick Matthew. De drievoudig Nederlands kampioen kon de mondiale nummer acht tot halverwege de eerste game bijbenen, maar moest vervolgens lijdzaam toezien hoe Matthew het heft in handen nam. Na 42 minuten was het pleit beslecht in het nadeel van Anjema, zelf vijftiende op de mondiale ranglijst: 7-11, 2-11, 5-11. lj.jpgLaurens Jan Anjema is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de halve finales van de Internationaux de France de Squash 2008. De 25-jarige squasher uit Den Haag, in de Franse hoofdstad als vijfde geplaatst, was vandaag bij lange na niet opgewassen tegen de sterke Engelsman Nick Matthew.

De drievoudig Nederlands kampioen kon de mondiale nummer acht tot halverwege de eerste game bijbenen, maar moest vervolgens lijdzaam toezien hoe Matthew het heft in handen nam. Na 42 minuten was het pleit beslecht in het nadeel van Anjema, zelf vijftiende op de mondiale ranglijst: 7-11, 2-11, 5-11.

De als vierde ingeschaalde Engelsman, die eerder deze maand de Forexx Dutch Open Squash 2008 op zijn naam schreef, moet het nu opnemen tegen de winnaar van de partij tussen Gregory Gaultier (1) en Renan Lavigne (8). De wedstrijd tussen deze Fransmannen staat later vanavond op het programma.


laurens_jan_85x200banner.jpg