winnaarsqsourcing.jpgSteve Finitsis heeft in Rotterdam de Q-sourcing Squash Trophy 2008 op zijn naam geschreven. De 25-jarige Australiër, die in de halve finales nog Piedro Schweertman had uitgeschakeld, was in de eindstrijd van het met $3,000usd gedoteerde proftoernooi in de Maasstad net iets sterker dan de als eerste ingeschaalde Gilly Lane. Finitsis won de eerste game eenvoudig, maar moest vervolgens de tweede game na een tiebreak aan de Amerikaan laten. In de derde game schakelde de nummer twee van de plaatsingslijst weer een tandje bij, waarna hij in de vierde game de klus geroutineerd afmaakte: 11-5, 10-12, 11-4, 11-8. winnaarsqsourcing.jpgSteve Finitsis heeft in Rotterdam de Q-sourcing Squash Trophy 2008 op zijn naam geschreven. De 25-jarige Australiër, die in de halve finales nog Piedro Schweertman had uitgeschakeld, was in de eindstrijd van het met $3,000usd gedoteerde proftoernooi in de Maasstad net iets sterker dan de als eerste ingeschaalde Gilly Lane.

Finitsis won de eerste game eenvoudig, maar moest vervolgens de tweede game na een tiebreak aan de Amerikaan laten. In de derde game schakelde de nummer twee van de plaatsingslijst weer een tandje bij, waarna hij in de vierde game de klus geroutineerd afmaakte: 11-5, 10-12, 11-4, 11-8.

Voor de nummer 88 van de wereld was het al weer de vijfde keer dit jaar dat hij een PSA toernooi op zijn naam wist te schrijven. In mei won hij vier professionele toernooien op rij in zijn geboorteland.