poules_logo.jpgOp 1 oktober is de nieuwe regionale laddercompetitie van Nederland gestart. De eerste wedstrijdrondes zijn inmiddels gespeeld bij squashclubs in de regio Amsterdam en Den Haag-Rotterdam. Deze maand spelen de deelnemers hun laatste wedstrijden in de eerste speelperiode. 1 december start de tweede speelperiode die loopt tot 1 februari 2009. Wil je meedoen? Dat kan! Schrijf je in voor 1 december dan speel je mee in de tweede speelperiode.

Doe je mee, dan kun je elke 2 maanden 4 wedstrijden spelen, tegen tegenstanders van je eigen niveau en bij squashcentra bij jou in de buurt. De wedstrijdresultaten kun je doorgeven via internet en de hele competitie is te volgen via internet http://www.sbnregio.poules.org/. Elke speelperiode zijn er prijzen te winnen waaronder tientallen waardebonnen van de online squashwinkel www.squashplanet.nl. Daarnaast is er een aparte championsrace voor dames en heren waarin de wedstrijdresultaten van een heel seizoen worden opgeteld. De winnaars van de championsrace zijn SBN Regio kampioen en gaan tijdens een landelijke finaledag strijden om het nationaal kampioenschap. Voor de beste spelers in de championsrace zijn er weer prijzen te winnen van Squashplanet.nl en clinics van de Star Squash Academy.

 De drijvende kracht achter deze competitie is Arlen Hoebergen: “Het is voor veel mensen lastig om leuke wedstrijden te spelen. Mensen zijn druk bezet, willen graag spelen, maar hebben niet de tijd om het steeds weer te organiseren. In de SBN Regio.poules maken we het makkelijk voor de spelers om spannende wedstrijden te spelen. Je hoeft zelf niets regelen en je weet vooraf precies waar, wanneer en hoe laat je moet spelen. Kun je een keer niet, dan kun je de wedstrijd verzetten. Het is efficiënt en flexibel.”

Meer informatie en aanmelden op: http://www.sbnregio.poules.org/.