squashingkids_logo.jpg
Margriet Huisman heeft aan het begin van deze week de eerste squashdiploma’s uitgereikt. De Almeerse topspeelster, die als combinatiefunctionaris werkzaam is voor de gemeente Amsterdam in het stadsdeel Slotervaart, gaf deze diploma’s aan de kinderen van De Vlaamse Reus die mee doen aan het Squashing Kids programma in Amsterdam.

Voor jeugdprogramma’s kent Squash Bond Nederland (SBN) zes diploma's, oplopend in graad van vaardigheid : groen, blauw, koper, brons, zilver en goud. In principe kan iedere vereniging met een jeugdopleiding deze diploma’s met een handtekening van de SBN-talentcoach en de eigen trainer uitreiken. Hiervoor dient dan uiteraard wel een ‘examen’ met goed gevolg afgelegd te worden. De kwalificaties waaraan per diploma aan voldaan dient te worden kunnen bij SBN opgevraagd worden. Op de squashdiploma's komt ook het logo van de vereniging of organisatie die deze uitreikt.

Voor meer informatie over jeugdsquash en het Squashing Kids programma van NextSquash en Squash Bond Nederland kunt u terecht op
www.squashingkids.nl.

squashing_kids.jpg