Dylan Bennett heeft zaterdag de eindstrijd bereikt van de KEAN Open 2009. De 25-jarige squasher uit Eindhoven rekende in de halve finale van het PSA Super Satelliet toernooi in vier games af met Stuart Crawford uit Schotland. Het werd 11-7, 13-11, 5-11, 11-3 in het voordeel van de Nederlander die in Delft als eerste is geplaatst.

In de eindstrijd van de KEAN Open 2009 moet Bennett het opnemen tegen de Australiër Steve Finitsis. De nummer drie van de plaatsingslijst was in zijn halve finale net iets sterker dan Piedro Schweertman. De als zevende ingeschaalde Nederlander, een dag eerder nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Ier John Rooney (2), slaagde er dit keer niet in om de belangrijke punten naar zich toe te trekken: 9-11, 3-11, 11-9, 9-11.

Voor Bennett is het de tiende keer in zijn carrière dat hij in de eindstrijd staat van een toernooi op de Professional Squash Association (PSA) World Tour. Van de negen voorgaande finales won hij er slechts twee. In juni van dit jaar was hij de sterkste tijdens de Scandinavian Open, in 2005 won hij ook al de Crocodile Cup in Hong Kong.