Dylan BennettDylan Bennett is er niet in geslaagd om zijn goede vorm van de afgelopen weken een passend vervolg te geven. De Nederlandse squasher verloor donderdag (lokale tijd) in de Pacific Athletic Club Open 2010 Francisco al in de eerste ronde van de sterke Shahier Razik.

De 25-jarige Bennett speelde een goede partij in het Amerikaanse San Francisco tegen de als tweede geplaatste Canadees. Zowel in het eerste (10-8 voorsprong) als het tweede bedrijf (10-5 voor) kreeg de Eindhovenaar meerdere gameballen, maar op het moment suprême kon hij de games toch niet afmaken. Het werd daardoor 10-12, 10-12, 6-11 voor Razik, die op de mondiale ranglijst de 32e positie inneemt. Bennett is de nummer 73 van de wereld.

Afgelopen weekend won Bennett nog voor de vijfde keer in zijn carrière een internationaal proftoernooi in het Zwitserse Geneve. Een kleine maand eerder (eind februari) was hij al de sterkste tijdens de Playa Blanca Open 2010 in Lima (Peru). Ook werd hij dit jaar tweede bij het NK squash in Amsterdam en bereikte hij de halve finales tijdens de open kampioenschappen van België.