Afgelopen weekend is het NK Masters 2010 bij ‘MeerSquash in Hoofddorp tot een groot succes gebracht. De honderd deelnemende spelers, ingedeeld naar leeftijd, streden om de kampioenstitels in hun eigen leeftijdscategorie, beginnend bij 35 jaar en eindigend bij 75 jaar. Het resultaat was een geslaagde dag met veel winnaars!

In de categorie 35+ waren Lucas Buit (heren) en Bea de Dreu-Spitse (dames) de jongste winnaars van de dag. In de 5 jaar oudere groep (40+) was het een absoluut feestje voor het organiserende centrum ‘MeerSquash, omdat zowel Jason Coleman als Segrun Monsma als eersten eindigden.  

In de damesspeelronden was dit de laatste categorie, maar bij de heren was er wel animo voor de oudere groepen. Paul-Anton Hoogendoorn mag zichzelf een jaar lang Nederlands Kampioen 45+ noemen en hetzelfde geldt voor Ad Heskes in de categorie 50+. John Blokhuizen bleek de sterkste in de categorie >55 jaar, terwijl Wim Aarsen de 60+ klasse op zijn naam schreef. In de oudste groep die dit toernooi gespeeld werd, bewees Joop van Gutsem, ‘MeerSquash speler in hart en nieren, de beste squasher te zijn van Nederland boven de 65 jaar.