Het damesteam van ‘MeerSquashHeroes kan aanstaande woensdag (9 februari) voor het eerst sinds 1999 weer landskampioen worden. De Hoofddorpse vrouwen moeten dan wel de uitwedstrijd bij Squash Almere winnend zien af te sluiten.

Met nog 2 speelronden te gaan bedraagt de voorsprong van ‘MeerSquashHeroes op naaste concurrent Victoria Rotterdam 18 punten. Aangezien er per wedstrijd 15 punten verdiend kunnen worden, kan ‘MeerSquashHeroes bij een ruime zege in en tegen Almere dus de landstitel veroveren. Kopvrouw Natalie Grinham, lokale held Orla Noom, de Belgische Kim Hannes en nationaal jeugdkampioen Tessa ter Sluis moeten woensdag voor de punten zorgen.

Ook de Hoofddorpse mannen spelen woensdag een belangrijke wedstrijd in de Nederlandse eredivisie. Zij treden in eigen huis in het strijdperk tegen Squash Zwolle, een van de concurrenten voor de felbegeerde vierde plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op deelname aan de Play-Offs. ‘MeerSquashHeroes treedt dit keer aan met Bart Ravelli, Frank Hartkoren en Tommy Berden. De opstelling van de Zwolse tegenstanders is nog onbekend.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.toernooi.nl.