bastiaan__melissa_meulenbelt.jpgDe resultaten van het Nederlands Kampioenschap Dubbel zijn gepubliceerd. Het toernooi dat afgelopen weekeinde bij Squash Ede werd gespeeld was ongekend populair. bastiaan__melissa_meulenbelt.jpgDe resultaten van het Nederlands Kampioenschap Dubbel zijn gepubliceerd. Het toernooi dat afgelopen weekeinde bij Squash Ede werd gespeeld was ongekend populair en werd gekenmerkt door een combinatie van fanatieke strijd met grote gezelligheid. Maar liefst 159 spelers deden in negen verschillende categorieën mee aan de Werkman & De Jong NK Dubbel 2009.

Bastiaan Meulenbelt was de grote winnaar in de elite klassen. Samen met Tom Hoevenaars veroverde de 21-jarige Nijverdaller, inmiddels woonachtig in Amsterdam, de herendubbel titel ten koste van de grote favorieten Rene Mijs en Stephen Cooke. En met zus(je) Melissa was Meulenbelt ook de beste bij de mixed dubbel door het duo Dagmar Vermeulen / Jeroen van Vilsteren te verslaan. Vermeulen won met hulp van partner Bea de Dreu-Spitse daarentegen wel de damesdubbel. In de finale waren de talenten Ilona Lagerweij en Cigany Sillevis niet opgewassen tegen de ervaring van de als eerste geplaatste squashsters.

De andere nationale titels gingen naar Jochem van den Berg / Henk Jan de Bruin (heren top), Roland van Aggelen / Remco Postuma (heren subtop), Joyce Crouse / Angela van Kippersluis (dames top), Laura Lagerweij / Marissa Lagerweij (dames subtop), Monique Teuling / Anton van de Watering (mix top) en Larissa Tatuhey / Edwin van Agteren (mix subtop).


nk_dubbel_poster.jpg